“fbpx”
Your Cart

NORTH EDGE utilitywear

WHO WE ARE

KLÄDER SKAPADE FÖR ATT HÅLLA

våran resa började 2021

North Edge är ett kreativt team baserat i Borås, Sverige. Vi är en grupp vänner med omfattande erfarenhet inom mode, design, utomhus- och jakttillbehör samt arbetskläder.

Sedan vi kom på idén att skapa vårt varumärke tillsammans på hösten 2021 har vår huvudidé varit att skapa kläder som varar och förbättrar ägaren över tid.

Timberblaze Pile Fleece, Men

North Edge som varumärke kan sammanfattas som en mix av det traditionella och det samtida. Det är som att ha en vän som blir mer intressant med åren. Kläder bör ha en historia och utvecklas, precis som det.

Vår vision är att skapa kläder som aldrig går ur stil och är tillverkade med stor omsorg. Vi tror bestämt att det som betyder mest inte är var en produkt är tillverkad, utan av vem.

När vi talar om att skapa kläder som varar och blir mer charmiga, är vi inte bara modeentusiaster; vi är skapare på en resa för att skapa saker som håller och har verkligt värde. Det handlar om att fastställa att kvalitet är viktigare än kvantitet. Det påminner oss om att vissa saker, som spännande äventyr, bara blir bättre med tiden.

I’m so happy with the service from Shoptimizer – my order was delivered within 48 hours and the thought and care they put into their products really stands out. Plus, their support is just awesome!
Sean Walsh
London, UK
Fabulous top bought as a birthday gift for a friend who wears it almost every day. Smart packaging which looks exciting and special. Very good on delivery. Will purchase it again as a gift and for myself!
Astrid Sorensen
Oslo, Norway
Gratis frakt
Gratis frakt i Sverige
30 dagar retur
30 dagars nöjd-kund-garanti
Leverans
Vi packar din order inom 24 timmar (arbetsdagar)
Utökade Garantier
Vi ger dig alltid minst 1 års garanti

Få 10% rabatt på din första order

Din resa med North Edge startar här
* indicates required